Zaalverhuur

Verhuur zaal het Klokhuis

Bent u op zoek naar een leuke theaterzaal voor een voorstelling, een repetitie, een lezing, een huisconcert, een bescheiden verjaardagsfeestje... Dan vindt u uw gading bij het Kunstencentrum Vlaams Fruit. 
Het enige en laatste Antwerpse kamertheater Het Klokhuis en haar foyer staan garant voor intimiteit, gezelligheid en sfeer.

Onze zaal is uitgerust met geluids- en lichtinstallatie. Bij een verhuring op langere termijn is 2 uur technische begeleiding in de prijs inbegrepen. Vrijwilligers van Kunstencentrum Vlaams Fruit staan steeds in voor de bar. Auteursrechten en ticketing vallen steeds onder de verantwoordelijkheid van de huurder. Mits overleg kan het ticketingsysteem van Kunstencentrum Vlaams Fruit gebruikt worden. Speciale arrangementen (hapjes, receptie, ...) zijn mogelijk mits tijdig overleg.

Theater Het Klokhuis

Parochiaanstraat 4

2000 Antwerpen

capaciteit publiek: 120 personen

 

Voor meer info en reservatie van de zaal:

info@vlaamsfruit.be

T - 0470 87 47 94


Theater Het Klokhuis

Theater Het Klokhuis opende zijn deuren in 1981 en is sindsdien de thuishaven geweest van vele (gast)gezelschappen en amateurgroepen. De intimiteit, geweldige akoestiek en centrale ligging zijn maar enkele van de vele troeven van dit kamertheater.

De Zaal: Theater Het Klokhuis beschikt over een polyvalente theaterzaal in het hartje van Antwerpen. Het is een vlakke vloer theater met afmetingen van 8,1mx6,4mx6,2m en heeft een vaste tribune die plaats biedt aan 120 personen. Cour van de theatervloer is er een blinde muur, jardin is er een ingang naar een coulisse en een loge. Onder de theatervloer (kelderniveau) bevindt er zich een ruime loge, geschikt voor grotere groepen. Hoewel de zaal een typische black-box is, is er de mogelijkheid om de totale achterwand te bedekken met een wit horizondoek. 

De Foyer: De gezellige foyer is de setting van menig filosofisch tooggesprek, gezellige receptie en interessant nagesprek. De kleine, maar uitgeruste bar, laaft de dorstigen en voorziet de hongerigen van spijs. 

Repetitieruimte: Op de tweede etage bevindt zich een ruime repetitieruimte. Deze ruimte leent zich voor repetities van middelgrote producties. 

Adres: Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen


Het Graf van Rubens

De gewelfde onderkeldering van Theater Het Klokhuis is de ideale plaats voor een receptie of voor een tentoonstelling van installaties en schilderijen. Deze ruime caveau kan tevens gebruikt worden voor een personeelsfeestje en biedt plaats voor eventuele cateraars.

 

Het Graf van Rubens werd, net zoals de foyer van Het Klokhuis, in de zomer van 2016 volledig gerenoveerd!

Adres: Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen

Julles - Kunstencentrum Vlaams Fruit

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de opkomende evenementen bij KC Vlaams Fruit.

Vind ons op:

Facebook icon Youtube icon Instagram icon