Bereikbaarheid

Theater Het Klokhuis bevindt zich in het hart van de stad, in de schaduw van de Sint-Jacobskerk. De centrale ligging biedt het voordeel dat onze zaal op verschillende manieren vlot te bereiken is. Theater Het Klokhuis is rolstoelvriendelijk én toegankelijk. Er is ook een ruim toilet voorzien.

Met de auto: Erg autovriendelijk is de binnenstad niet, maar op enkele meters van zowel Het Appeltje als Het Klokhuis is er een ondergrondse betaalparking (Van Dyck - Eikenstraat). Wil je op straat zelf parkeren, is dat vaak een kwestie van geluk. Let op voor de vele eenrichtingsstraten!

Met de trein: Het Antwerpse Centraal Station bevindt zich op een kwartiertje wandelen van onze theaters. Je wandelt langs de De Keyserlei en de Meir, of via de Rooseveltplaats en de Sint-Jacobsmarkt.

Met de tram/bus: De Franklin Rooseveltplaats is op wandelafstand van het theater. De dichtstbijzijnde pre-metrostations zijn haltes Opera en Meir. Trams 3, 5, 9 en 15 kunnen daar genomen worden.

Met Velo: Op de hoek tussen Lange Nieuwstraat en Parochiaanstraat, vlak voor de AP Hogeschool, bevindt zich een Velo-station. Mocht je hier geen fietsjes vinden, is er in alle windrichtingen een station vlakbij. Denk maar aan de Leien, de Ossenmarkt en de Keizerstraat.


Julles - Kunstencentrum Vlaams Fruit

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de opkomende evenementen bij KC Vlaams Fruit.

Vind ons op:

Facebook icon Youtube icon Instagram icon