Bereikbaarheid

De twee theaterzalen van Kunstencentrum Vlaams Fruit bevinden zich in het hart van de stad én op een boogscheut van elkaar. De centrale ligging biedt het voordeel dat de theaterzalen op heel verschillende manieren vlot te bereiken zijn.

Beide theaters zijn ook rolstoelvriendelijk én toegankelijk.  Er is ook een ruim toilet voorzien.

Theater Het Appeltje: Lange Nieuwstraat 81, 2000 Antwerpen

Theater Het Klokhuis: Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen

Met de auto:

Erg autovriendelijk is de binnenstad niet, maar op enkele meters van zowel Het Appeltje als Het Klokhuis is er een ondergrondse betaalparking (Van Dyck - Eikenstraat). Wil je op straat zelf parkeren, is dat vaak een kwestie van geluk. Let op voor de vele eenrichtingsstraten!

Met de trein:

Het Antwerpse Centraal Station bevindt zich op een kwartiertje wandelen van onze theaters. Je raakt er het snelst als je tram 10 of 11 neemt aan het Astridplein of te voet gaat langs de De Keyserlei en de Meir, of via de Rooseveltplaats.

Met de tram/bus:

Tramlijnen 10 en 11 passeren langs Het Appeltje (halte St. Jacob) en ook de Franklin Rooseveltplaats is op wandelafstand te bereiken. De dichtsbijzijnde pre-metrostations zijn haltes Opera en Meir. Trams 3, 5, 9 en 15 kunnen daar genomen worden. 

Met Vélo:

Op de hoek tussen Lange Nieuwstraat en Parochiaanstraat, vlak voor de AP Hogeschool, bevindt zich een velo-stationnetje. Mocht je hier geen fietsjes vinden, is er in alle windrichtingen een station vlakbij. Denk maar aan de Leien, de Ossenmarkt en de Keizerstraat.

Gelieve ook rekening te houden met de werken in & rond Antwerpen.  Voor meer informatie kan u terecht op www.slimnaarantwerpen.be 

 

Voor meer informatie over het openbaar vervoer verwijzen wij u graag door naar de respectievelijke organisaties:

NMBS

De Lijn

Vélo 


Julles - Kunstencentrum Vlaams Fruit

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de opkomende evenementen bij KC Vlaams Fruit.

Vind ons op:

Facebook icon Youtube icon Instagram icon